EN    HR    DE    IT

Kontaktirajte nas +385 (0)52_ 535 840  .  adoral@adoral.hr

Booking Lowest price Guarantee

O nama

Boutique Hotel Adoral u Rapcu jedan je od najboljih malih hotela u Hrvatskoj, ponajprije zbog svog osoblja i lokacije. Adoral je u privatnom vlasništvu i brine se za goste od 2006. godine. Moderan i atraktivan dizajn potpisuje Studio92 iz Labina, koji je zahvaljujući bogatom iskustvu projektiranja u turizmu osmislio jedinstven, moderan i udoban ambijent u kojem gosti rado borave. Samim time je i cijeli hotel uređen do najsitnijeg detalja kako bi bio na usluzi gostima te kako bi njihovo vrijeme provedeno kod nas bilo što udobnije oku, duši i tijelu.

U hotelu Adoral znamo da su ljudi ti koji čine odmor nezaboravnim te su zato naši zaposlenici naš najveći adut. Okupili smo najbolje i najiskusnije ljude koji ulažu veliki napor i trud kako bi Vaš odmor bio savršen te koji svaki dan iznova dokazuju da su najbolji u svom poslu.

Kad budete na odmoru u hotelu Adoral, za Vas će se brinuti naš tim kojima se možete obratiti u svakom trenutku znajući da će oni zadovoljiti sve Vaše potrebe i želje diskretno i profesionalno.

> Saznajte više o smještaju

Lokalna temperatura

Prikaži temperaturu mora

Posebne ponude

Bez povrata novca
(10% popusta)

Iskoristite priliku za boravak u našem hotelu uz dodatni popust od 10%.

> Više informacija
Pogledajte ostale ponude
Adrijana Pamić Peršić
Manager

Adrijana će se potruditi da svaki Vaš trenutak u hotelu Adoral bude ugodan. Ona će Vam sa zadovoljstvom pomoći oko bilo kojeg pitanja u vezi smještaja, opreme u smještajnoj jedinici ili pitanja o mjestu, restoranima i izletima. Govori engleski, talijanski i njemački.

Franko Pastorčić
Voditelj doručak–restorana

Franko posjeduje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu te će se pobrinuti da svaki Vaš dan započne s doručkom koji zadovoljava i najzahtjevnije sladokusce. Adoral nudi klasičan doručak - švedski stol i kuhani doručak te se s lakoćom prilagođava jutarnjim prehrambenim navikama svakog gosta. Franko je strastveni ljubitelj motora i motosporta. Govori talijanski, njemački i engleski.

Đurđica Brkić
Domaćica

Đurđica  je domaćica hotela koja će Vas uvijek dočekati vesela i raspoložena. Vrlo je uredna te svoj posao čišćenja obavlja s lakoćom i zadovoljstvom. Zaposlena je u hotelu Adoral već pet godina.

daaa

Trebate li pomoć?
Odaberite vašu ​​omiljenu opciju:

Trebate li pomoć?
Imate pitanja u vezi dostupnosti soba ili želite rezervirati? Ostavite svoje podatke da Vas možemo kontaktirati i odgovoriti na Vaša pitanja.

Povratak na opcije