EN    HR    DE    IT

Kontaktirajte nas +385 (0)52_ 535 840  .  adoral@adoral.hr

Booking Lowest price Guarantee

Odmor i ljetovanje u Hrvatskoj

Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor, zemlja koja obiluje različitostima, koja je kroz svoju burnu povijest bila dio nekoliko velikih civilizacija, koja obiluje ostacima arhitekture, kulture i gastronomije iz prahistorije pa sve do rimskog doba i Austro-ugarske.

Plitvička jezera

Plitvička jezera

Brojni nacionalni parkovi, još veći broj parkova prirode, zelene šume i plodne ravnice, kristalno plavo more, Hrvatska ima prirodu koja je zaista Bogom dana. Gostima nudi mogućnost relaksirajućeg ili pak adrenalinskog odmora, odmora u dvoje, s obitelji ili većim krugom prijatelja – zaista ponešto za svakoga. Zbog tih razloga Hrvatska je zemlja koja gostima nudi pregršt mogućnosti kako provesti ljetovanje ili zimovanje.

Hrvatska gostima nudi bogatu prirodu i prekrasan pejzaž – od ravnica na sjeveroistoku u Slavoniji uz mađarsku granicu, brdovitijih krajeva oko Zagreba, 'zelenih pluća' u zimskoj oazi Gorskog kotara između Zagreba i Rijeke sve do čari Jadranskog mora od sjevera u Istri i Rijeci pa sve do krajnjeg juga u Dubrovniku – prava gozba za oči, duh i tijelo. Izuzetna prometna povezanost i izgradnja novih kilometara ceste znači da nikad niste više od nekoliko sati vožnje autoputom od nekog zanimljivog događaja ili ponude. Ovisno o tome što Vas zanima, Hrvatska može štošta i ponuditi. Svaka regija ima svoju bogatu, unikatnu gastronomsku ponudu tipičnu za taj kraj, kultura i sadržaj uključuju narodne običaje i folklor, elitne kulturne događaje i svjetske izvođače i koncerte. Hrvatska nadalje obiluje raznovrsnom klimom i krajolikom što znači da su i aktivnosti u svakoj regiji različite – od zimskih radosti Gorskog kotara i Like do ljetnih vrućina i jedrenja na Jadranu pa sve do adrenalinskog raftinga na rijekama u unutrašnjosti – Hrvatska zaista nudi nešto posebno za svakog gosta i nešto posebno za svako godišnje doba.

Lokalna temperatura

Prikaži temperaturu mora

Posebne ponude

Bez povrata novca
(10% popusta)

Iskoristite priliku za boravak u našem hotelu uz dodatni popust od 10%.

> Više informacija
Pogledajte ostale ponude
daaa

Trebate li pomoć?
Odaberite vašu ​​omiljenu opciju:

Trebate li pomoć?
Imate pitanja u vezi dostupnosti soba ili želite rezervirati? Ostavite svoje podatke da Vas možemo kontaktirati i odgovoriti na Vaša pitanja.

Povratak na opcije