EN    HR    DE    IT

Kontaktirajte nas +385 (0)52_ 535 840  .  adoral@adoral.hr

Booking Lowest price Guarantee

Poslovni sastanci u Hotelu Adoral

Planirate organizirati poslovni sastanak u Hrvatskoj? Pružite svojim suradnicima i poslovnim partnerima komfor i eleganciju boutique hotela Adoral u Rapcu!

Svjesni smo da poslovni put nije odmor, međutim sigurni smo da će moderno opremljen objekt i prirodno okruženje učiniti Vaš rad ugodnijim. Smješten nekoliko koraka od mjesne luke na samoj obali uz šetalište Lungomare, hotel Adoral je savršen odabir za održavanje poslovnih sastanaka, radionica ili seminara. Osim polivalentnog prostora za sastanke, sve naše sobe i apartmani opremljeni su brzom bezičnom vezom za internet kako bi se u miru pripremali za nove poslovne obaveze.

Poslovni sastanci
Uspješan poslovni sastanak znači pobrinuti se za sve, do najsitnijeg detalja. Stoga, nastojimo predvidjeti Vaše želje, uspješno i diskretno kako bi Vaši gosti uživali u vremenu provedenom kod nas. Kompletno opremljen prostor lako se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama, a naše osoblje uvijek vam je na raspolaganju.

Radionice i prezentacije
Kombinacija prirodnog okruženja, mediteranskog ambijenta i moderno opremljenog objekta čine hotel Adoral savršeno mjesto za održavanje radionica ili seminara za Vaše zaposlenike ili partnere. Naše osoblje rado će vam pomoći kako biste uspješno isplanirali i proveli svaku vrstu radionice ili prezentacije.

 

Paket usluge za poslovne korisnike
Za poslovne korisnike odredili smo posebne cijene smještaja te druge pogodnosti. Za detaljne informacije, molimo da nas kontaktirajte putem našeg kontakt formulara.

Kontakt formular

Lokalna temperatura

Prikaži temperaturu mora

Posebne ponude

Bez povrata novca
(10% popusta)

Iskoristite priliku za boravak u našem hotelu uz dodatni popust od 10%.

> Više informacija
Pogledajte ostale ponude
daaa

Trebate li pomoć?
Odaberite vašu ​​omiljenu opciju:

Trebate li pomoć?
Imate pitanja u vezi dostupnosti soba ili želite rezervirati? Ostavite svoje podatke da Vas možemo kontaktirati i odgovoriti na Vaša pitanja.

Povratak na opcije