EN    HR    DE    IT

Kontaktirajte nas +385 (0)52_ 535 840  .  adoral@adoral.hr

Booking Lowest price Guarantee

Odmor i ljetovanja na Jadranu

"Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor" jedan je od slogana za odmor u Hrvatskoj. Svoju popularnost kao destinacija za ljetovanje, Hrvatska drži već godinama s obzirom na netaknutu prirodu, razvedenu obalu, bistro Jadransko more i dugogodišnju tradiciju u turizmu.

Istra je najveći poluotok Hrvatske i jedna od najposjećenijih destinacija zemlje. Smještena je na sjevorozapadu zemlje i odlične prometne povezanosti čine je pristupačnom za sve posjetitelje diljem Europe. Istra nudi brojne mogućnosti od oseubujne gastronomije, razgledavanja prirodnih i kulturnih ljepota, sportskih sadržaja za aktivan odmor te bogatu ponudu za obiteljski odmor.

 

Za vaš odmor iz snova odaberite Rabac, romantičan gradić smješten na padini iznad mora, udaljen tek sat vremena vožnje od planinskih krajeva i jednako toliko od najdalje točke Istre. Rabac je idealna destinacija za upoznavanje regije, a i šire, s obzirom da je polazište brojnih izleta.

Pogledajte ponude odmora u Rapcu
Rabac

Negdašnje ribarsko mjesto, danas s pravom slovi za Biser Kvarnera u prvom redu zbog svojih bijelih šljunčanih plaza, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog mora.

Pogledajte ponude odmora u Istri
Istra

Istra obiluje sadržajem koji će zadovoljiti svačije želje i potrebe, od aktivnog odmora do wellnessa te odmor s obitelji ili pak kraći odmor – vikend za dvoje.

Pogledajte ponude odmora u Hrvatskoj
Hrvatska

Hrvatska je mala zemlja za veliki odmor, zemlja koja obiluje različitostima, koja obiluje ostacima arhitekture, kulture i gastronomije iz prahistorije pa sve do rimskog doba i Austro-ugarske.

Lokalna temperatura

Prikaži temperaturu mora

Posebne ponude

Bez povrata novca
(10% popusta)

Iskoristite priliku za boravak u našem hotelu uz dodatni popust od 10%.

> Više informacija
Pogledajte ostale ponude
daaa

Trebate li pomoć?
Odaberite vašu ​​omiljenu opciju:

Trebate li pomoć?
Imate pitanja u vezi dostupnosti soba ili želite rezervirati? Ostavite svoje podatke da Vas možemo kontaktirati i odgovoriti na Vaša pitanja.

Povratak na opcije